lego huren

LEGO huren; ben je op zoek naar extra LEGO tijdens een familiedag, reünie of teambuilding? Of misschien wil je een LEGO week organiseren op een school, BSO of NSO? Bij ons kun je heel makkelijk LEGO bouwsteentjes huren. Let op: alleen op te halen in Nieuwerkerk ad IJssel, vlakbij Rotterdam!

Hoe het werkt

Wij bieden veel verschillende LEGO boxen aan om aan iedere wens te kunnen voldoen. Zo kun je een standaard LEGO box huren. In onze box zitten voldoende bouwsteentjes voor ca. 8 personen. Dit is gemengde LEGO en dus niet van een specifiek thema. Met onze grote bouwblokken kan iedereen heerlijk bouwen. Voor de kleinste kinderen hebben wij een LEGO DUPLO box, leuk als er ook kleine kinderen op het feestje zijn. Voor de meiden hebben wij een meisjesbox met daarin LEGO Friends en andere LEGO voor meiden. De LEGO verhuur kan zo voor iedereen en voor alle leeftijden.

De mogelijkheden om LEGO te huren

Standaard box

Grote bouwblokken

 • €27,50 per dag
 • ca. 100 grote blokken
 • Blokken zoals in Monkey Town of Ballorig
 • €50,-- borg

Duplo huren

 • 10 kilo ongesorteerde DUPLO
 • €22,50 per 3 dagen
 • €50,-- borg

Meisjes LEGO huren

 • 10 kilo ongesorteerde LEGO voor meiden
 • €22,50 per 3 dagen
 • €50,-- borg

Extra’s huren

Om het feest compleet te maken hebben wij ook extra’s die je bij de LEGO kunt huren. Bouwplaten zijn hier een voorbeeld van. Ook hebben wij spelletjes in de thema’s City, Friends en Ninjago; leuk om tijdens het LEGO kinderfeestje te doen. Om het helemaal af te maken kun je een goodiebag bij ons kopen. Hier zitten wat leuke extra’s in om mee te geven aan het einde van het feestje.

LEGO spellen

 • Inclusief  draaiboek voor een LEGO feestje, bingo, Challenge kaarten, LEGO prikje
 • €5,50 per 3 dagen
 • €10,-- borg

Bouwplaten huren

 • huur een set van 10 stuks
 • €5,50 per 3 dagen
 • €10,-- borg

Goodiebags

 • Bekijk de inhoud
 • €2,05 per stuk >> we zijn met een vernieuwde inhoud bezig! De laatste goodiebags krijgen daarom 25% korting!

Feestjes met LEGO

De afgelopen jaren zijn er al veel feestjes met onze LEGO gevierd. De reacties zijn altijd erg enthousiast. Wij horen dat niet alleen kinderen het feestje erg leuk vinden, maar zeker ook de ouders. Veel vaders bouwen enthousiast mee en zijn misschien nog wel fanatieker dan de kinderen. Leuk om te zien; en daarom is het huren de bouwsteentjes ook zo geschikt voor een familiedag of als afwisseling tijdens de vakantie. Organiseer een LEGO middag of misschien zelfs wel een bouwwedstrijd voor de familie of op de BSO. Succes verzekerd, voor jong en oud. Bekijk hier onze tips voor een LEGO Kinderfeestje.

Voor welke gelegenheden is de LEGO verhuur?

Onze ervaring is dat de bouwsteentjes worden gebruikt voor; LEGO kinderfeestjes, workshops, teambuilding op het werk, LEGO dagen op de bso, nso, scouting en nog veel meer! Lees snel verder voor de mogelijkheden.

LEGO kinderfeestjes

De meeste LEGO die wij verhuren is voor kinderfeestjes. Handig als je thuis een LEGO feestje organiseert. Natuurlijk kun je ook de LEGO van jouw zoon of dochter gebruiken, maar in de praktijk is dit toch niet zo handig. Met onze bouwsteentjes kunnen kinderen heerlijk bouwen, naar eigen inzicht. Nog een voordeel; je hoeft geen huidige sets van jouw zoon of dochter af te breken en het kan allemaal netjes bij elkaar blijven. Daarbij zitten er in onze boxen misschien wel andere onderdelen als dat je misschien zelf thuis hebt.

Workshop of teambuilding op het werk

Verras jouw team met een LEGO workshop op het werk, succes verzekerd. Misschien heb je een doel waarvan je wilt dat het team het uitbeeld. Of misschien wil je de groep een opdracht geven waarmee ze aan de slag kunnen.
Onze ervaring is dat workshops met LEGO altijd een succes zijn!

Een LEGO dag op de bso of NSO

Dat is leuk; een heuse LEGO dag op de BSO of NSO. Misschien kunnen jullie een LEGO Masters wedstrijd houden tijdens een vakantiedag op de buitenschoolse opvang of naschoolse opvang. Als je wat korter de tijd hebt, dan is het ook leuk om challenges te doen met de kinderen. Het is altijd heerlijk om te zien hoe creatief kinderen zijn met onze bouwsteentjes.

Voor een bruiloft of jubileum

We horen je denken; voor een bruiloft? Ook hier is het prima vermaak voor de kinderen; wat weer fijn is voor het bruidspaar en de ouders van de kinderen. Terwijl de volwassenen aan de lunch of het diner zitten of misschien zelfs al op de dansvloer staan; kunnen de kinderen zich heerlijk vermaken met de bouwsteentjes.

LEGO huren voor familiedag of familie weekend

Er zijn ook veel families die LEGO huren voor een familiedag of zelfs een familie weekend! Ideaal, want dan weet je zeker dat de kinderen zich vermaken en geen ruzie maken over van wie welke LEGO is. Let op; zeker weten dat de vaders ook graag aansluiten om een mooi bouwwerk te maken. Maak er gerust een bouwwedstrijd van, misschien wel een ouder kind wedstrijd. Er zijn zoveel mogelijkheden en dat is ook het mooie.

LEGO wedstrijd op school

Als het thema bouwen op school aan de beurt is, dan is het een goede keus om er een bouwles met LEGO aan toe te voegen. Kinderen kunnen de opdracht krijgen om iets specifieks te maken of iets uit een thema te bouwen. Ook met de opdracht ‘bouw iets’ kunnen kinderen heerlijk creatief bezig zijn. De mogelijkheden zijn heel divers en dat maakt het zo leuk. Wij denken graag met jullie mee!

Voor een evenement

Dat is leuk, je kunt het ook bij een evenement gebruiken. Bijvoorbeeld bij de opening van een bedrijf of de vieren van een bepaalde feestdag. Ouders en kinderen zullen heerlijk creatief met de bouwsteentjes aan de slag gaan.

Veel gestelde vragen

Ik heb zelf al heel veel LEGO, waarom zou ik het huren?

Deze vraag krijgen wij heel vaak! Voor ons is het duidelijk; het heeft veel voordelen om LEGO te huren!

 1. Je hoeft geen LEGO bouwwerken af te breken en je houdt de sets dus compleet. Wel zo fijn.
 2. De LEGO is niet van een van de kinderen. Geen ruzie dus over dat andere kinderen er niet mee mogen spelen; want ‘deze LEGO is van mij!”
 3. Je hebt eens hele andere LEGO! Het is altijd weer een verrassing wat er in de bak zit.

Dit zijn de ervaringen van andere mensen

Kinderfeestje voor haar zoontje van 6:
Wij hebben voor het kinderfeestje van onze zesjarige zoon Lego gehuurd. De kinderen hebben zich heerlijk vermaakt met bouwen.
We hadden ook een Lego spellen pakket gehuurd. Dat gaf veel inspiratie om nog leuke spelletjes te doen! Met als klap op de vuurpijl de grote Lego City politie pop waarbij het de uitdaging was om geblinddoekt de zonnebril op de juiste plek op de pop te plakken. Heel erg leuk!

LEGO middag in de speeltuin
Wij hebben een geweldige legomiddag gehad bij onze speeltuinvereniging. Ophalen en afleveren ging prima, hoeveelheid was top. De grote bouwblokken waren een leuke aanvulling.

Kinderfeestje met LEGO box en grote blokken
Fijn bedrijf. Klantgericht, vriendelijk personeel, duidelijkheid in wat te verwachten (inleveren/kosten/etc.).

Feestje voor kinderen van 6 en 7 jaar
Erg leuk feestje gehad met 10 jongens. Zit echt voldoende lego in. Met de spellen en map die erbij zit kun je er een leuk compleet feestje van maken. Vooral de hoogste toren bouwen vonden ze geweldig.
Groot succes geweest werd op school nog over nagepraat! De goodiebags maken het af met de diploma erin. Zelf nog wel wat lekkers erbij gedaan in lego kleuren.